Huurwoningen voor jongeren in kantoorpand

Aan de Brinkwal 7, aan de rand van de wijk Merwestein in Nieuwegein staat een leegstaand kantoorpand. Jutphaas Wonen realiseert in het gebouw 25 grondgebonden 2-kamer loftwoningen met een kleine tuin voor jongeren. De huurprijzen van de woningen liggen tussen € 495 en € 643, en dat betekent dat er voor deze woningen huurtoeslag mogelijk is.

Op zaterdag 24 november a.s. van 10.00 tot 12.00 uur organiseert Jutphaas Wonen een open dag in het voormalig kantoorpand aan de Brinkwal 7. Je kunt dan het gebouw en de verschillende opties voor de plattegrond bekijken. Woningzoekenden kunnen tussen 3 en 11 december 2012 reageren op deze woningen via www.WoningnetRegioUtrecht.nl. De woningen worden rond de zomervakantie in 2013 opgeleverd.

Margaret Zeeman, directeur-bestuurder van Jutphaas Wonen: “De indeling van de woningen ligt niet helemaal vast. Voor onderdelen van de woning, zoals badkamer, douche, toilet en bergruimte, zijn pre-fab elementen ontwikkeld. De huurder kiest zelf welke element voor keuken, badkamer, toilet en bergruimte waar in de woning geplaatst wordt. Alsof je een woning bouwt met legoblokjes.” Bij de bouw worden zoveel mogelijk materialen van het bestaande pand hergebruikt in de nieuwe situatie. De woningen krijgen een energielabel A+ en zijn daarmee zeer energiezuinig.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk