Huurders tevreden over Mitros

Huurders van Mitros waardeerden de service van de corporatie over 2015 met een dikke 7. Mitros is de grootste woningbouwvereniging in Nieuwegein. Dat betekent dat het Kwaliteitscentrum Woningcorporaties Huursector (KWH) Mitros het KWH-keurmerk heeft toegekend. Dit wil zeggen dat huurders van Mitros tevreden zijn over hun corporatie. Mitros werkt eraan om in 2020 een 8,5 te krijgen van haar huurders.

Het KWH doet onafhankelijk kwaliteitsonderzoek onder de huurders van een groot aantal corporaties. Ze vragen huurders naar hun mening over allerlei verschillende zaken. Bijvoorbeeld: hoe is de dienstverlening van uw corporatie als u een woning zoekt, opzegt of gaat huren? Hoe gaat uw corporatie om met uw reparatieverzoeken of het onderhoud van uw huis? En hoe is het contact tussen u en uw corporatie? Om het KWH-keurmerk te krijgen en te houden, moeten alle onderdelen minimaal een 7 krijgen van de huurders. De huurders van Mitros gaven gemiddeld cijfers tussen de 7,3 en de 7,9.

Kim Roetert van Mitros: ‘Vanaf 25 april pronkt het label trots in de ontvangstruimte van Mitros aan de Koningin Wilhelminalaan. Mitros is trots op dit resultaat en gaat door met verbeteren. De doelstelling is, tot ze van huurders een 8,5 krijgt.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk