Huub Smit en Lonne Gosling schitteren in Nieuwegeinse Buurtsoap

Sinds eind oktober vinden in Nieuwegein de draaidagen plaats voor de serie ‘Geina, de buurtsoap.’ Een soap met een absurdistische twist en alle vooroordelen over, maar ook met alle liefde voor en mooie plekken in de stad.

Naast burgemeester Frans Backhuijs, amateuracteurs en zangkoren doen ook professionals Lonne Gosling, die op dit moment met haar eigen solo in de theaters staat en Huub Smit, die bekend is van onder andere ‘New Kids’, ‘Undercover’ en ‘De Oost’ mee.

Foto Arend Bloemink: Huub Smit in actie tijdens de buurtsoap in Nieuwegein

In ‘Geina, de buurtsoap’ komen zij als nieuw koppel in Nieuwegein te wonen en krijgen daar te maken met het ene misverstand na het andere. Uiteraard dreigt alles gruwelijk uit de klauwen te lopen, hoe zou dat aflopen..?

Over ‘Geina, de buurtsoap’
Dit jaar bestaat Nieuwegein 50 jaar en hoe kan dit beter gevierd worden dan met ons eigen verhaal? Daarom maakt DE KOM een buurtsoap! Van verschillende verhalen en anekdotes uit de wijken werd een script gemaakt: ‘Geina, de buurtsoap’. Een verhaal met misverstanden en zaken die gruwelijk uit de klauwen lopen, vol humor en cliffhangers.

Met alle vooroordelen die over de stad gelden, maar ook alle liefde en de mooie plekken. Kortom: een absurdistische ode aan de stad Nieuwegein. Na een feestelijke rode-loper première, medio december dit jaar, in DE KOM zal ‘Geina’ in verschillende afleveringen online komen. De soap wordt samen gemaakt met presentator en theatermaker Oscar Kocken, schrijver Lucas de Waard, regisseur Ruut van der Beele én natuurlijk de inwoners van Nieuwegein.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren