Hulphond voor Yvonne uit Nieuwegein

Om hulp vragen is eigenlijk niet haar ding, toch besluit Yvonnne in inzamelingsactie te starten op het GoFundMe-platform: ”Hoi! Ik ben Yvonne, 25 (bijna 26) jaar, ik woon in Nieuwegein waar ik met begeleiding woon. Deze crowdfunding opzetten is voor mij een hele stap, ik wil eigenlijk graag altijd alles zelf kunnen en hulp vragen van buitenaf is absoluut niet helemaal (of helemaal niet) mijn ding”. Met de actie hoopt ze geld op te halen voor een hulphond.

Yvonne geeft aan al sinds haar 15e in behandeling te zijn, vaak is opgenomen en staat haar leven altijd in het teken van behandelingen en terugvallen. Nog steeds is ze in behandeling en heeft ze regelmatig paniekaanvallen. Ook haar eetstoornis speelt een grote rol in haar leven. Ze wil graag weer dingen doen die haar voldoening geven, maar haar brein heeft moeite met het filteren van alle prikkels.

Een hulphond kan haar angsten wegnemen en haar leefwereld vergroten. Zo kan ze naar plekken toe en dingen ondernemen die ze al zo lang niet heeft kunnen doen. Helaas wordt het traject voor een hulphond niet vergoed. Via GoFundMe vraagt ze om financiële steun. Het streefbedrag is 20 000 euro, via de inzamelingsactie is inmiddels ruim 8000 euro opgehaald.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk