Hulp voor kwetsbare inwoners in Nieuwegein

De Algemene Hulpdienst Nieuwegein (AHN) staat ook gedurende deze lastige periode voor de inwoners uit Nieuwegein klaar. Dit kan zijn in de vorm van hulp en ondersteuning aan (soms kwetsbare) mede-inwoners. Hierbij nemen de vrijwilligers de geldende voorschriften van de overheid en het RIVM in acht. De AHN vrijwilligers gaan nog steeds op pad om boodschappen voor mensen te doen en zij onderhouden het sociaal contact nu via mail en/of telefoon met hulpvragers.

Mochten de vrijwilligers, juist in deze periode, iets voor u kunnen betekenen, bijvoorbeeld bij het doen van boodschappen, omdat u de deur niet uit kan of durft, dan kunt u een beroep op hen blijven doen. Iedere werkdag zijn zij bereikbaar voor hulpvragen en ondersteuning tussen 10.00 uur en 12.30 uur op het telefoonnummer: 030-60 67 409 en per mail via info@hulpdienstnieuwegein.nl.

Mochten er andere hulpvragen zijn, dan horen de vrijwilligers dat ook graag en kunnen zij kijken hoe dit, onder de gegeven omstandigheden, kan worden opgelost. Ook in uw zoektocht naar extra informatie en/of een luisterend oor kunnen zij u adviseren!

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk