Huisdier laten chippen voor 15,00 euro bij Pets Place Muntplein

Het duurt nog even maar eigenaren van huisdieren in o.a. Nieuwegein kunnen op zaterdag 16 september aanstaande hun huisdier laten chippen, dit voor een klein bedrag. Stichting Dierenhulp Woerden neemt het initiatief hiervoor. De kosten zijn slechts 15,00 euro. De volledige opbrengst van deze actie gaat naar de stichting en komt dus ten goede aan de dieren.

chip je huisdier

Jaarlijks raken er veel huisdieren vermist. Tegelijk worden er ook veel dieren gevonden. Toch vindt niet ieder baasje zijn huisdier terug, en andersom. De oorzaak hiervoor is vaak het ontbreken van een chip en/of een onjuiste registratie.

Om ervoor te zorgen dat zoveel mogelijk huisdieren in onze regio gechipt zijn, staan er iedere maand enkele collega’s vanuit de stichting (vrijwillig) klaar om op een locatie binnen het werkgebied huisdieren voor een klein bedrag (15 euro) te chippen én te registreren.

Stichting Dierenhulpverlening Woerden e.o. vangt dieren op uit onder andere Nieuwegein en is gevestigd in Harmelen. Om uw huisdier te laten chippen moet u wel even een afspraak maken. Dat kan op deze website.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk