Huisdier chippen in Nieuwegein

Jaarlijks raken er veel huisdieren vermist. Tegelijk worden er ook veel dieren gevonden. Toch vindt niet ieder baasje zijn huisdier terug, en andersom. De oorzaak hiervoor is vaak het ontbreken van een chip en/of een onjuiste registratie.

Om ervoor te zorgen dat zoveel mogelijk huisdieren gechipt zijn, staan er binnenkort medewerkers van de Stichting Dierenhulpverlening Woerden e.o. klaar om op een locatie binnen hun werkgebied huisdieren (m.u.v. honden) voor een klein bedrag (15 euro) te chippen én registreren. Op zaterdag 13 april aanstaande zijn de vrijwilligers in Nieuwegein. De volledige opbrengst van deze actie gaat naar de stichting en komt dus ten goede aan de dieren.

Aanmelden en locatie
Na je aangemeld te hebben kunnen de inwoners van Nieuwegein die hun huisdier willen laten chippen, terecht op zaterdag 13 april van 10.00 uur tot 14.00 uur op het 1e Regimentsdok 16 (Bedrijventerrein Het Klooster) in Nieuwegein. Voor het maken van een afspraak (en meer informatie) kunnen mensen terecht op de website van Stichting Dierenhulpverlening Woerden e.o. Het chippen en registreren duurt maximaal 15 minuten.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk