Huisartsenpost Nieuwegein naar nieuwe locatie

Huisartsenpost Nieuwegein is verhuisd naar het nabij gelegen ziekenhuis. Daarmee komt de huisartsenpost, onderdeel van Primair Huisartsenposten, onder één dak met de spoedeisende hulp van het St. Antonius Ziekenhuis. Patiënt kunnen hierdoor voor spoedzorg terecht op één plek.

De oude post sloot 3 februari om 08.00 uur in de ochtend definitief de deuren, waarna de nieuwe post, gezeten in het nabij gelegen St. Antonius Ziekenhuis, om 17.00 uur de deuren opende. De nieuwe locatie ligt centraler en is voor patiënten beter bereikbaar. Daarnaast is de huisartsenpost pal naast de spoedeisende hulp gelegen waardoor de patiënt voor spoedzorg terecht kan op één plek.

Voor een bezoek aan de huisartsenpost is het belangrijk dat de patiënt eerst belt. Telefonisch kan het snelste beoordeeld worden welke hulp nodig is. De huisartsenpost is op werkdagen bereikbaar van 17.00 uur tot 8.00 uur de volgende ochtend. In de weekenden en op feestdagen is de huisartsenpost de gehele dag en nacht bereikbaar. Huisartsenpost Nieuwegein blijft bereikbaar op het vertrouwde telefoonnummer 0900 – 420 1 420.

Huisartsenpost Nieuwegein is er voor de inwoners en bezoekers van Nieuwegein, Benschop, Hagestein, Hei en Boeicop, Jaarsveld, Lexmond, Lopik, Lopikerkapel, Tull en ’t Waal, Vianen, IJsselstein en Zijderveld.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk