Hugo en Yara ontvangen hun HackShieldbattle certificaat en badge

Zaterdag 19 september jl. hebben Hugo en Yara, die voor Nieuwegein de 2e en 3e plaats behaalde bij de HackShieldbattle, hun certificaat en badge in ontvangst mogen nemen. ‘Deze badge mogen zij met trots dragen! Ook wij zijn trots op jullie’ aldus de politie in Nieuwegein.

Van 24 juni tot en met 8 juli dit jaar hebben kinderen uit de gemeenten Vijfheerenlanden, Houten en Nieuwegein gestreden om de beste Hack Shield Cyber Agent van hun gemeente te worden. Het online spel ‘HackShieldbattle’ is speciaal ontwikkeld om kinderen van 8 tot 12 jaar bewust te maken van de gevaren die er online op de loer liggen. De burgemeesters en de deelnemers transformeerden tijdens het spel in echte Cyber Agents. Ze hebben belangrijke vaardigheden opgedaan om online gevaar te herkennen en zich te beschermen.

Wil jij ook een mega goede Cyber Agent worden? Ga dan naar www.joinhackshield.nl en speel de game. Wie weet komt er volgend jaar weer een nieuwe battle want de burgemeesters van Vijfheerenlanden, Houten en Nieuwegein hebben elkaar weer uitgedaagd.

Hugo en Yara uit Nieuwegein krijgen hun certificaat met bijbehoren de badge

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren