HSV De Vaart-Poscar doet mee met de Nationale Hengeldag

Zaterdag 26 mei, de laatste zaterdag in mei en voorheen de officiële opening van het nieuwe visseizoen, is uitgeroepen tot Nationale Hengeldag. Die dag worden er door het hele land door de plaatselijke hengelsportverenigingen, met name voor de jeugd, allerlei hengelsportactiviteiten georganiseerd. Ook HSV De Vaart-Poscar uit Nieuwegein wil die dag niet ongemerkt voorbij laten gaan en organiseert dan een viswedstrijd voor de Nieuwegeinse jeugd en die uit de regio.

Het evenement wordt gehouden op zaterdag 26 mei van 10.00 uur tot 13.00 uur aan de Rietput gelegen aan de Zonnebloemstraat in de wijk Zandveld. Deelname is gratis en een vergunning is die dag niet nodig. Heb je nog geen hengel dan is dat geen bezwaar. De vereniging zorgt dan voor een leenhengel. Ook aas en maden zijn voor iedereen gratis beschikbaar.

Er wordt gevist in twee leeftijdsklassen 7 t/m 10 jaar en van 11 t/m 13 jaar en met de vaste hengel van maximaal 7 meter. Tijdens de wedstrijd word je bijgestaan door ervaren viscoaches van de vereniging waardoor jouw succes aanzienlijk wordt vergroot. Uiteraard zijn er leuke prijzen te winnen en voor een hapje en een drankje wordt gezorgd. Voor meer informatie kan je bellen met Joop Harmsen 030 – 6663522. Tip: Breng zelf een stoeltje mee.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Koster+Schoenmode Galecop+Golf+120x90 Adverteren