Hoorzitting gemeenteraaad over bezuinigingsvoorstellen

De gemeenteraad houdt op dinsdagavond 8 oktober vanaf 19.30 uur in de raadzaal van het Stadshuis een hoorzitting over de bezuinigingsvoorstellen die burgemeester en wethouders aan de raad hebben gedaan. Hier kunt u kennis nemen van de voorstellen. Over deze voorstellen neemt de gemeenteraad een beslissing bij de vaststelling van de begroting 2014.

De maatschappelijke instellingen en verenigingen die specifiek bij de bezuinigingsmaatregelen zijn benoemd, zijn hiervoor inmiddels uitgenodigd. Zij hebben dan gelegenheid om op de voorstellen te reageren.

De voorstellen kunnen echter ook voor andere instellingen die subsidie ontvangen en sportverenigingen gevolgen hebben. Is dat bij uw organisatie het geval? Dan kunt u gebruik maken van de mogelijkheid om op 8 oktober uw stem te laten horen. U kunt u zich aanmelden bij de griffie tot 6 oktober as: griffie@nieuwegein.nl. Dat kan ook telefonisch via nummer (030) 607 12 68.

Ook kunt u schriftelijk reageren door stukken te mailen naar het bovengenoemde griffie mailadres. Na afloop van deze avond zullen de reacties worden verspreid onder de raad, commissie en collegeleden en worden gepubliceerd op het raadsinformatiesysteem van de gemeentelijke website.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren