Hoorcolleges ‘Introductie in de Kunstgeschiedenis’ in de Partner

In cultuurcentrum de Partner aan de Nedereindseweg 401A in Nieuwegein, gaat maandag 20 september (van 13.30 uur tot 15.30 uur) de cursus ‘Introductie in de Kunstgeschiedenis’ van de Vrije Academie van start. De Vrije Academie is het grootste landelijke onderwijsinstituut voor Kunst & Cultuur en maakt culturele kennis voor een zo breed mogelijk publiek toegankelijk.

In tien hoorcolleges, die elke maandag t/m 6 december gegeven wordt, leer je kunst kennen en herkennen. Je reist mee van de Griekse Oudheid tot de Mona Lisa. Je hoort alles over de Nachtwacht, blijft stilstaan bij Rem Koolhaas en gaat door op Ai Weiwei.

De hoorcolleges zijn chronologisch opgebouwd en wordt gegeven door docente Lisette le Blanc. Zij deelt haar kennis met veel plezier en groot enthousiasme. Geen droge feiten, maar spannende verhalen en opmerkelijke feiten.. Na afloop heb je basiskennis van de kunstgeschiedenis en herken je kunstwerken, die je zelfstandig in een periode kunt plaatsen. Kosten voor deelname aan deze hoorcolleges zijn € 238,-, dit is inclusief 10% korting, omdat het de eerste cursus in Nieuwegein is, en een digitale syllabus. Inschrijven via de website van de Vrije Academie.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren