Hoogste punt bereikt van 126 sociale huurappartementen aan de Fultonbaan

Het hoogste punt van de nieuwbouw van 126 sociale huurappartementen aan de Fultonbaan in Nieuwegein is in korte tijd bereikt. BAM Wonen realiseert hier in opdracht van Woningcorporatie Mitros 126 sociale huurappartementen. De bouw verloopt voorspoedig. Nog maar een half jaar geleden is gestart met de bouw en nu is het hoogste punt bereikt. Reden voor opdrachtgever Woningcorporatie Mitros om de medewerkers op de bouw in het zonnetje te zetten en ze te trakteren op een foodtruck.

Coronamaatregelen
Door opdrachtgever Mitros werd waardering uitgesproken voor de wijze waarop iedereen met inachtneming van de coronamaatregelen de werkzaamheden is blijven uitvoeren. Mitros en BAM Wonen willen samen graag dat de bouwwerkzaamheden doorgaan tijdens de coronacrisis. Ze doen dit beide volgens hun eigen gedetailleerde protocollen en volgens het landelijk protocol ‘samen veilig doorwerken’ van Bouwend Nederland. Dit protocol biedt duidelijkheid aan bedrijven, bewoners, opdrachtgevers, klanten en alle werkenden over veilig werken tijdens de coronacrisis.

Werkzaamheden
Ondanks de maatregelen ligt de bouw nog op planning en is gestart met de metselwerkzaamheden van blok west. Momenteel is het dakdekken op blok west begonnen en de ruwbouw van blok oost nadert de eerste verdiepingsvloer. De geplande afbouw start in week 27.

Planning
De nieuwbouw is onderdeel van de (her)ontwikkeling van het gebied Rijnhuizen door de gemeente Nieuwegein. Alle appartementen worden gasloos en BENG 1, 2 en 3 ready gerealiseerd. BAM Wonen verwacht medio 2021 op te leveren.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren