Hoofdvestiging Domino’s Pizza naar Nieuwegein

De hoofdvestiging van Domino’s Pizza komt naar Nieuwegein. Het nieuwe pand wordt gebouwd op bedrijvenpark Het Klooster in de driehoek van de snelwegen A2, A12 en A27. Vastgoedorganisatie COFFR tekende voor een perceel bouwgrond van 18.626 m2 voor de realisatie van de nieuwbouw. De vestiging van Domino’s Pizza voor de Benelux bevat eveneens de productielocatie voor vers deeg. Domino’s Pizza verwacht de oplevering van het pand in het eerste kwartaal van 2020. Dan verlaat Domino’s Pizza de huidige vestiging in Gorinchem.

‘De keuze voor Nieuwegein is er één vanwege de centrale ligging, de goede bereikbaarheid vanaf de hoofdverkeersaders en goede bereikbaarheid voor medewerkers’, aldus Richard de Gruijter, financieel directeur van Domino’s Pizza. Vanuit de hoofdvestiging vindt straks ook de productie van halffabricaten zoals deegbollen en beleg plaats die dagelijks vers worden aangeleverd aan vestigingen in België, Luxemburg en Nederland.

Logistieke hotspot
Wethouder Ellie Eggengoor van Economische Zaken: ‘Domino’s Pizza is een prachtige aanvulling op de activiteiten op Het Klooster. Het is wederom het bewijs dat ondernemers kiezen voor Het Klooster, omdat de centrale ligging en de mogelijkheden op dit bedrijvenpark een optimale uitvalsbasis bieden om zowel nationaal als internationaal hun producten te distribueren.’ Nieuwegein werd onlangs voor de tweede keer op rij tijdens de Summit logistieke hotspots uitgeroepen tot nummer 1 nationale distributiehotspot en e-fulfilment hotspot.

Nieuwegein Coffr en Domino’s en wethouder Ellie Eggengoor 10-05-2019 Gemeente Nieuwegein

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren