Katern

Hoofdsponsor Geinoord tekent drie jaar bij

Behalve de sportieve blijdschap vanwege de 3-0-zege op rivaal IJFC had Geinoord zaterdag nog iets te vieren. Toen ondertekende Herman Schiltkamp aks directeur van zijn bedrijf Warmtebouw een nieuw sponsorcontract met de Nieuwegeinse club dat hem voor opnieuw drie seizoenen aan Geinoord verbindt als hoofdsponsor.

Schiltkamp is intussen al weer ruim tien jaar als sponsor aan Geinoord verbonden. Hij motiveert zijn besluit als volgt: ,,We willen als bedrijf een aandeel leveren aan een sportief gezondere toekomst van deze club, zeker nu een fusie met buurman Vreeswijk op stapel staat. Het lijkt me van groot belang dat het voetbal in Nieuwegein op een hoger plan komt dan momenteel nog het geval is, zeker na de degradatie naar de tweede klasse. In het verleden heeft Geinoord een meer prominente rol gespeeld we hebben toen op Parkhout vaak een mooi affiche gehad tegen topploegen. Het zou mooi zijn wanneer we daar hier in de nabije toekomst weer van kunnen genieten.’’

Herman Schiltkamp tekent namens Warmtebouw een nieuw 3 jarig-contract bij Geinoord als hoofdsponsor, naast hem clubvertegenwoordiger Kees Versteeg. (foto: Gerard van Vliet)

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk