Katern

Hondenbeleid

Wat vinden Nieuwegeiners van de regels voor hondenbezitters? Zijn ze duidelijk of niet, makkelijk uitvoerbaar of ingewikkeld? Is het duidelijk waar honden los mogen lopen? Is er meer of minder overlast door hondenpoep? Begin oktober heeft iedereen zijn mening hierover kunnen geven in een enquête van de gemeente.

Resultaten enquête worden 11 december gepresenteerd!
Aan het onderzoek hebben 1106 inwoners meegedaan. De uitkomsten zijn nu bekend. De gemeente Nieuwegein bespreekt deze graag met alle inwoners die zich betrokken voelen bij het onderwerp. Hiervoor wordt een open inloopavond georganiseerd op maandag 11 december. Tussen 19.30 uur en 21.30 uur kunt u het Stadshuis binnenlopen. Op verschillende momenten wordt een presentatie gegeven van de uitkomsten van het onderzoek. Hierover kunt u met medewerkers van de gemeente in gesprek. Heeft u aanbevelingen voor het hondenbeleid dan hoort de gemeente dat graag. Het eindrapport van de evaluatie (uitkomsten enquête met conclusies en aanbevelingen) zal in het voorjaar 2018 gereed zijn en openbaar gemaakt worden.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren