Home Trade Center volledig in handen van CBRE Global Investors Nederland

CBRE Global Investors Nederland heeft namens CBRE Dutch Retail Fund de resterende 50% van het Home Trade Center (HTC) in Nieuwegein aangekocht per 31 december 2012 van joint-venture partner TCN, nadat deze op 28 november 2012 failliet is verklaard. CBRE Global Investors is daarmee volledig eigenaar geworden van het ca. 40.000m2 wooncentrum in Nieuwegein.

Met de aankoop van het resterende deel van het centrum is het volledige beheer nu in handen van CBRE Global Investors. Het dagelijks management was vóór het faillissement tevens in handen van TCN Property Services, maar is met de verkoop ook overgedragen aan CBRE Global Investors.

CBRE Shopping Centre Management (CBRE SCM) is ingehuurd voor het dagelijks management. Het team welke verantwoordelijk is voor het dagelijks management van het HTC is overgenomen. Hiermee kan CBRE Global Investors de continuïteit van het centrum en de diverse activiteiten waarborgen naar de huurders en de huidige bedrijfsvoering doorzetten met hetzelfde team. Het centrum is onderdeel van het CBRE Dutch Retail Fund, een niet-beursgenoteerd vastgoedfonds van CBRE Global Investors.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk