Home Trade Center organiseert consumentenkijkdag

Op zondag 9 september 2001 wordt de consument in de gelegenheid gesteld een kijkje te nemen in de keuken van de meubelbranche. Op deze dag vindt namelijk de consumentenkijkdag van de Najaarsbeurs Home & Interior plaats, in het Home Trade Center in Nieuwegein. De consumentenkijkdag biedt de consument een voorproefje van de trends op het gebied van wonen en van de nieuwste meubelcollecties die over enkele maanden in de winkel te koop zijn.

Home Trade Center

Het Home Trade Center in Nieuwegein is hét inkoopcentrum voor de meubelvakhandel. Gedurende het jaar ontvangt de meubelfabrikant hier uitsluitend de detaillist. Tijdens de consumentenkijkdag op 9 september wordt er een uitzondering gemaakt, en is ook de consument van harte welkom.

Aanbod

Meer dan 400 fabrikanten, importeurs en groothandelaren presenteren tijdens de Najaarsbeurs Home & Interior hun nieuwe collecties; van zithoeken en eetkamermeubelen tot verlichting, wanddecoraties en woonaccessoires. Ook is er een breed slaapassortiment aanwezig. En dat in alle verschillende stijlen; Rustiek Klassiek, New Classic, Eiken, Modern, Overgestoffeerd, Tijdloos en Wereldmeubelen. Op deze consumentenkijkdag zal de bezoeker beslist nieuwe ideeën opdoen voor het eigen interieur. Direct kopen op de beurs is niet mogelijk, maar exposanten verwijzen de consument graag naar een detaillist in de buurt.

Toegang

Toegangskaarten (à fl.17,50) zijn op de dag zelf verkrijgbaar bij de entree. Vanaf 1 augustus 2001 kan men tevens een kortingsbon uitdraaien via de internet site van het Home Trade Center.

Openingstijden

Tijdens de consumentenkijkdag op zondag 9 september 2001 is de beurs geopend van 10.00 uur tot 17.00 uur.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk