Hollandse spelletjesmiddag voor ouderen in Dorpshuis Vreeswijk

Op zaterdag 3 november aanstaande van 14.30 uur tot 18.30 uur organiseren eerstejaars studenten van de Christelijke Hogeschool Ede (CHE) een gezellige spelletjesmiddag voor senioren in het Dorpshuis op Fort Vreeswijk. Afsluitend van de middag kunnen de deelnemers genieten van een Hollandse maaltijd.

Wilt u meedoen met deze middag? Stuur dan een e-mailtje naar: inschrijvenhollandsemiddag@gmail.com. Of kom op 26 oktober langs bij Fort Vreeswijk om u in te schrijven. De inschrijving sluit op 31 oktober. De entree bedraagt € 10,-. Dit is inclusief twee consumpties een 2-gangen diner en een hele gezellige spelletjesmiddag.

Voor een opdracht voor school moeten eerstejaars studenten Bedrijfskunde van het CHE een bedrag van € 25,- minimaal zien te vertienvoudigen. De opbrengst gaat geheel naar Het Nationaal Ouderenfonds.

Deze middag wordt mede mogelijk gemaakt door: Fort Vreeswijk, Museumwerf Vreeswijk, Het Nationaal Ouderenfonds en de wijkcoördinator van Vreeswijk.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Koster+Schoenmode Galecop+Golf+120x90 Adverteren