Hoe ziet Jutphaas Wijkersloot eruit in 2025?

Een gebiedsvisie voor de wijk Jutphaas Wijkersloot. Daarmee gaan de gemeente Nieuwegein en woningcorporaties Mitros en Jutphaas Wonen de komende maanden aan de slag. Zij willen dit samen doen met de bewoners en ondernemers in de wijk. Daarom is er op woensdag 26 september in de Lantaern een eerste wijkbijeenkomst, waar bewoners en ondernemers kunnen meedenken over de toekomst van hun wijk.

Jutphaas Wijkersloot is een wijk gebouwd in de jaren zestig en zeventig. Bewoners wonen en leven hier nog steeds prettig. Met een aantal plekken in de wijk gaat het minder goed. De gemeente en woningcorporaties willen echter dat Jutphaas Wijkersloot ook in de toekomst een fijne wijk blijft waar je prettig woont, leert, speelt en werkt. Daarom willen deze partijen extra investeren in de woningen, de voorzieningen en de openbare ruimte. Om dit goed te doen is een visie van bewoners, ondernemers en de partijen nodig op de toekomst van de wijk. De gemeente en de woningcorporaties hebben Laagland Advies uit Houten gevraagd hen hierbij te ondersteunen.

De gemeente en woningcorporaties willen deze visie samen maken met bewoners en ondernemers. Op woensdag 26 september van 19.30 uur tot 22.00 uur is er daarom een wijkavond georganiseerd in De Lantaern. Bewoners en ondernemers uit de wijk ontvangen hiervoor een uitnodiging.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren