Hoe ziet jouw leven er over tien jaar uit ?

De Gemeente en Nieuwegeiners maken dit jaar een toekomstvisie voor Nieuwegein in 2025. Wat vinden we belangrijk met elkaar ? Waar zijn we trots op ? En wat voor soort stad willen we zijn ? Dit zijn vragen die we de komende maanden beantwoord gaan worden. En u kunt hier een bijdrage aan leveren! In een scala aan activiteiten gaan we samen op zoek naar de identiteit en het toekomstperspectief van onze stad. Met als hoogtepunt een Dag van de Toekomst op zaterdag 27 juni’ aldus de gemeente.

De eerste bijeenkomst in de serie activiteiten is het Toekomstcafé dat maandag 13 april plaatsvindt. Op die avond, die om 19.30 uur begint in de Bibliotheek de Tweede Verdieping, wordt het startsein gegeven voor de zoektocht naar de toekomst van Nieuwegein. Aan de hand van verleden en heden wordt de toekomstvisie bepaalt aan de hand van belangrijke thema’s voor Nieuwegein. Wilt u meedenken? Geef u dan vóór 7 april op via: ikben@nieuwegein.nl.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren