‘Hoe verzinnen ze het?’

Het begint met een idee en aan het eind van de rit is er een boek. Wat is er in die tussentijd gebeurd? Aan de hand van hun laatst verschenen boek vertellen twee schrijvers over het ontstaan van hun werk: Hoe zijn ze op het idee voor het boek gekomen? Zijn de verhalen waar gebeurd of putten de schrijvers uit hun fantasie? En, waar begint een schrijver van een thriller? Bij de misdaad? De dader? Of bij de ontknoping?

De twee schrijvers, Monique van Roosmalen uit Utrecht en Youssef Jahfa uit Nieuwegein, doen zondagmiddag 7 juli aanstaande een boekje open over de manier waarop zij werken. Ze lezen een fragment voor uit hun laatste boe, en beantwoorden vragen van het publiek.

De Utrechtse Monique van Roosmalen zal meer vertellen over haar boek De gesloten piano (familieroman). De Nieuwegeinse schrijver Youssef Jahfa zal dat doen over zijn nieuwe thriller ‘Easy Doekoes.’

Kousay Alhelo, huispianist van de Partner, zorgt voor het muzikale intermezzo. Altijd al eens willen weten hoe schrijvers het toch verzinnen? Grijp je kans op zondag 7 juli aanstaande in de Partner aan de Nedereindseweg 401A. Het begint om 15.00 uur en duurt tot 17.00 uur. De entree is gratis. Vooraf aanmelden is niet nodig.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren