Hoe kiest u de beste kwaliteit verf voor uw bedrijf?

Wilt u alleen maar de beste kwaliteit verf voor uw bedrijf gebruiken? Of bent u een particulier met grootse klusplannen en bent u op zoek naar de beste verf op de markt? Dan bent u bij Sikkens aan het juiste adres! Sikkens staat namelijk internationaal bekend als een leverancier die verfsoorten van de beste kwaliteit levert. Het bedrijf is opgericht door Wiert Willem Sikkens en bestaat al sinds 1792. Sikkens maakt dus al ruim 225 jaar mooie producten op het gebied van verven. Benieuwd geworden? Lees dan gauw verder, want hieronder vertellen we u alles wat u moet weten over Sikkens!

Waar Sikkens bekend om staat
Sikkens biedt een ruim assortiment aan verschillende soorten verf die stuk voor stuk duurzaam zijn. U kunt het gebruiken voor binnen en buiten en het is geschikt voor allerlei ondergronden. Met de juiste benodigdheden is Sikkens een droom om mee te schilderen. U kunt er uiteraard muren en plafonds mee verven, maar er bestaan ook Sikkens producten die geschikt zijn voor bijvoorbeeld kunststof, aluminium, MDF, beton, glas, behang of laminaat. Daarnaast zijn er ook Sikkens producten die bijvoorbeeld kras-vast of vlekafstotend zijn. U kunt het dus zo gek niet bedenken of Sikkens heeft het juiste product voor uw verfklus!

Voor binnen- en buitenwerken
U kunt Sikkens gebruiken om buitenmaterialen te beschermen tegen weersinvloeden en Uv-straling. Dankzij de sublieme kwaliteit beschermt u dus bijvoorbeeld uw schutting of tuinhuisje met Sikkens producten. Schildert u binnen? Ook dan kunt u Sikkens binnenverf gebruiken om bijvoorbeeld de wanden of het plafond van een mooi kleurtje en een beschermende laag te voorzien. Sikkens is niet voor niets de nummer 1 keuze voor veel professionele schilders over de hele wereld.

Een aantal populaire producten
Om u een beter idee te geven, delen we tenslotte nog een aantal populaire Sikkens producten die goed verkocht worden. Sikkens Rubbol XD High Gloss is bijvoorbeeld een geliefd product dat allerlei soorten schilderwerk bijna 10 jaar lang tegen weersinvloeden en Uv-straling beschermt. En zoekt u een goede kwaliteit muurverf voor binnen? Dan is de Sikkens Alphacryl Pure Mat SF de beste keuze. Sterker nog: volgens de Consumentenbond in 2018 is deze verf de beste muurverf van Nederland. Ook is de Sikkens Alpha Projecttex een aanrader. Deze universele matte muurverf is tevens zeer goed dekkend en is daarnaast ook geschikt voor glasweefsel. Het voordeel van Sikkens Alpha Projecttex is dat het vrijwel geen geur afgeeft. Na het verven is de ruimte dus weer snel te gebruiken.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk