Hij is weer af: ‘De Digitale Nieuwegeiner’

Zoals iedere vrijdag krijgen onze abonnees de nieuwsbrief ‘De Digitale Nieuwegeiner’ in hun e-mailbox. Een krant (in PDF format) waarin onze redactie terugblikt en vooruitkijkt. Een kleine selectie van onze redacteuren. De rest van het nieuws vindt u dagelijks op onze website.

De krant zal ook worden verspreid via onze Sociale Media kanalen (Twitter, Facebook) en is ook wekelijks te downloaden via onze nieuwssite. Inmiddels heeft deze nieuwsbrief een bereik van 12.454 lezers (peildatum: 1 januari 2021).

Wilt u ook uw nieuws in deze krant? Stuur dan uw (pers)berichten naar redactie@pen.nl of ga hier naar de speciale ‘Schrijf mee’ pagina. Foto’s kunt u ook direct naar ons toe WhatsAppen op nummer: 06-46139696. Zet dit nummer in uw mobiele telefoon! Zo heeft u onze redactie direct bij de hand als er iets speelt in Nieuwegein. Denkt u er wel aan dat de foto’s niet van derden mogen zijn?

Schrijf je hieronder in voor onze wekelijkse ‘Digitale Nieuwegeiner’ en vriend worden van ons kan altijd hier. Fijn weekend!

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk