High-Tea voor kinderen met grootouders

Tijdens NL Doet op vrijdag 13 maart 2020 organiseert De Ruilfabriek een High-Tea voor grootouders. Lekker samen met opa en oma genieten. Heb jij nog een opa of oma? Of ken je een opa of oma? Wil je eens iets leuks met ze doen? Regel dan een ticket voor de gratis High-Tea tijdens NLdoet en kom samen met je opa en/of oma naar de Ruilfabriek op Plein 114 op winkelcentrum Cityplaza.

De High-Tea start om 12.00 uur en duurt tot ongeveer 13.45 uur. Wellicht kun je hier vrij voor krijgen vanuit school of je werk? Overleg dit eens met je mentor. NLdoet staat ervoor dat je iets voor andere betekent. Dus waarom niet met je opa en/of oma? De High-Tea wordt georganiseerd in de Ruilfabriek Conceptstore op Cityplaza (bovenaan de roltrappen). Minimum leeftijd is 11 jaar en hoe oud opa en/of oma is maakt niet uit, ook al zijn 117 jaar! Er gaat een lift naar het Plein 114.

Je kunt een ticket regelen via BOEK NU. Kosten voor deelname bedraagt slechts 1,00 euro. Wanneer je wilt kun je ook per 1 maart in de winkel boeken of eventueel je 1,00 euro terugontvangen. Er is plek voor 30 personen. De Ruilfabriek Conceptstore is, zoals gezegd, gevestigd op het Plein 114 in winkelcentrum Cityplaza (bovenaan de roltrappen).

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk