HIDE x FYM festival op de Middengaarde in Nieuwegein

Met drie verschillende stages en geweldige artiesten uit de electronische muziekwereld is HIDE dit jaar de samenwerking aangegaan met Free Your Mind (FYM). Zaterdag 12 augustus aanstaande (komend weekend dus) kunnen liefhebbers van elektronische muziekgenres genieten van het festival op De Middengaarde in Nieuwegein.

Dit jaar zullen namen als DYEN, Stan Christ, Alignment, Len Faki & meer, de verschillende podia betreden! De laatste kaarten zijn te koop via de website van de organisatie. Het festival duurt van 13.00 uur tot 23.00 uur en is voor 18 jaar en ouder.

Free Your Mind
Na het succes van vorig jaar gaat HIDE dit jaar een samenwerking aan met FYM. FYM een van de bekendste, lang lopende technofestivals uit de Nederlandse evenementenbranche. Dit jaar bundelen de organisaties hun krachten om een unieke festivalervaring voor al hun bezoekers neer te zetten.

Nieuwe gezichten & oude bekenden
Onder andere DYEN en Stan Christ betreden dit jaar het podium van HIDE X FYM. DYEN heeft met vele nummers het hart van veel techno liefhebbers veroverd. Nummers als The Aftermath en Evil May Day zullen dan ook aanstaande zaterdag te horen zijn over het festivalterrein. Maar ook oude bekenden van FYM zoals Len Faki en Theodor Nabuurs zullen dit jaar aanwezig zijn op HIDE x FYM.

Hosting stages
Dit jaar slaan de organisaties de handen in een met maar liefst twee nieuwe hosting partijen. Filth on Acid, het label van niemand minder dan Reinier Zonneveld, verzorgt de Filth on Acid stage en Nooit Meer Naar Huis host de NMNH stage. Door samen te werken met verschillende hosting partijen, biedt HIDE X FYM een uitgebreide festivalbeleving voor alle bezoekers.

HIDE festival

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk