‘Het Weekend van Jutphaas’

Zoals ieder jaar houden de ondernemers in Jutphaas weer een weekend met veel activiteiten. Dit jaar een nog mooier, leuker, gezelliger en een groter festival tijdens ‘Het weekend van Jutphaas.’ Dit drie dagen lang. Onze reporter Edward van Cuilenborg blikt vooruit en zocht de ondernemers alvast op voor een impressie van het Weekend van Jutphaas.

Vrijdag 19, zaterdag 20 en zondag 21 augustus kunt u genieten van een Lifestyle-markt langs de Herenstraat en op de Nedereindseweg zullen diverse handelaren hun koopwaar uitstallen. Ook kinderen kunnen zelf hun spullen verkopen op de kinderkleedjesmarkt. Er zijn leuke kinderactiviteiten, muziek (Jazz met een knipoog), terrasjes etc. De tijden zijn vrijdag en zaterdag van 13.00 uur tot 21.00 uur en zondag van 12.00 uur tot 20.00 uur.

De organisatie van het Maritiem Nieuwegein Drakenboot festival is de samenwerking aangegaan met de ondernemers van Jutphaas. Zo vindt op zondag 21 augustus het Drakenboot Festival weer plaats. De plaats van het festival is gewijzigd, dit jaar is de finish ter hoogte van café het Kruikje en partycentrum de Lantaern.

5 thoughts on “‘Het Weekend van Jutphaas’

  1. Sophie

    Jammer dat dit gelijktijdig is met het familyevent op Cityplaza. Toch slecht gecoordineerd.

    1. Nieuwegeiner

      Waarom?, Dan kan van enen evenement naar de andere evenement toe gaan en kan zelf leuk dag van maken. Dan kan ook naar Sportpark Galecop gaan daat is United Jeugd Cup hele weekend.

      Dus je kan hele weekend vermaken met allerlei dingen. Dus Sophie wees blij en weer wat te doen in Nieuwegein

  2. M. Koster

    Hoelaat zijn de drakenboot races?

  3. j lith

    Eindelijk weer eens iets leuks en goeds zo als vroegeren in jutphaas.vast houden zo .
    Gemeente doe er iets mee en laat niet alles in een weekend vallen, waarom altijd in vreeswijk, en stadscentrum.
    samen werken zou hier zeker op zijn plaats zijn,, nacht van nieuwegein moet gewoon terug komen.sucses ondernemers jutphaas

  4. […] Jan van der Valk en Jan Vendrig geven hun mening over Weekend van Jutphaas in deze video die wij eerder hebben uitgezonden. Onze videograaf Bart van Rooijen trok er zaterdag op uit en […]

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk