Het was me de ‘chat’ wel!

Op vrijdag 6 juli j.l gaf Wethouder mw. M. Steenhuisen-Kuipers, wethouder van Verkeer en vervoer, Milieu, Kunst en Cultuur en Gemeentehuis, op de gemeentelijke website een ‘chat’ over het volgende onderwerp:

“Betaald parkeren (voor bezoekers) en belanghebbenden parkeren (voor bewoners en werknemers) is een goed middel om ervoor te zorgen dat bewoners van de binnenstad en aangrenzende wijken zo min mogelijk overlast van parkeren zullen hebben.”

De tweede ‘chat’ op de gemeentelijke website had meer inhoudelijke dingen opgeleverd dan de eerste. Immers was de redactie bij de eerste ‘chat’ met Bert Lubbinge de enige, mochten er nu vier zijn ‘op komen dagen’.

Als het gaat om je ‘eigen portomonaie’ dan willen we altijd wel ff reageren. Wie is er niet tegen betaald parkeren. Een hoop voors en tegens maar de conclusie was: Nieuwegein vaart er wel bij door het gratis parkeerbeleid. Een deel van deze welvaart moet men investeren in het behoud van het gratis parkeren om deze verder uit te bouwen. De volgende ‘chat’ is met wethouder Idema en wij zullen weer berichten.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk