Het Sociaal, Juridisch Servicepunt Nieuwegein bestaat één jaar!

De samenwerking tussen de Servicepunt inloopspreekuren van MOvactor en de Sociaal Raadslieden Nieuwegein van Vitras blijkt een succes te zijn. Sinds vorig jaar oktober hebben zij de handen inéén geslagen. De spreekuren worden druk bezocht, inwoners van Nieuwegein kunnen daar terecht voor gratis juridisch advies en hulp bij het invullen van (digitale) formulieren.

De vrijwilligers staan de bezoekers als eerste te woord en indien nodig wordt de bezoeker direct verbonden aan een Sociaal Raadslid die op de achtergrond aanwezig is.

Dit jaar zijn voor het eerst ook themaspreekuren georganiseerd voor aanvragen van kwijtschelding gemeentelijke belastingen (Bghu), Stichting Leergeld en Inkomstenbelastingaangifte. Vanaf oktober wordt dit aanbod aangevuld met nieuwe thema’s en workshops waaronder de zorgverzekering.

Kijk voor meer informatie, zoals de spreekuren en de lokaties, op www.sjsnieuwegein.nl of stuur een e-mail naar info@sjsnieuwegein.nl. Bellen kan ook met Juridisch Servicepunt Nieuwegein. Het telefoonnummer is: 06-12611983, bereikbaar tussen 09.00 uur en 11.00 uur.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren