Het ‘Schoenencentrum’ blijft in Nieuwegein

Cast (in de volksmond beter bekend als het Schoenencentrum) blijft op de huidige locatie in Nieuwegein gevestigd. Dat is het advies van een speciale commissie en het bestuur en de leden van Cast hebben het advies in de ledenvergadering van 16 mei jongstleden overgenomen. Aldus het management van Cast.

Eind 2010 werden twee opties aan de ledenvergadering voorgelegd: verhuizen naar een nieuw pand waar alle ambities gerealiseerd zouden kunnen worden of in het huidige pand blijven en daar zoveel mogelijk ambities realiseren.

Het bestuur ziet de toekomst met veel vertrouwen tegemoet en twijfelt er niet aan de ambities ook in het bestaande pand te kunnen verwezenlijken. Voor het slagen hiervan zullen echter het lange termijnbeleid en de investeringsbereidheid van de Poort van Nieuwegein in de huidige locatie essentieel zijn.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren