Het OOB is dóór

Wanneer u dit leest is het OOB, het Operationeel Ontwikkelingsplan Binnenstad door uw Raad geaccepteerd. Ook de fractie van de Verenigde Senioren Partij heeft met dit plan ingestemd. Nee zeker niet juichend. Daarvoor zijn en blijven er teveel onzekerheden. Daarvoor heeft het allemaal te lang geduurd. Daarvoor zijn er te veel onhandigheden gepasseerd. Daarvoor is er te weinig aandacht besteed aan sommige knelpunten in het plan, die nog steeds niet echt opgelost zijn.

Terecht stelde één van de oppositie partijen in een van de laatste commissievergadering Binnenstad dat er slecht onderhandeld is. Terecht stelt burgemeester de Vos dat het college het daarmee niet eens is. Want de mensen die voor de gemeente die onderhandelingen voeren treft geen blaam. Dat klopt. Die blaam treft grotendeels het college. Klik hier om de column van raadslid Herman Troost te lezen, raadslid voor de VSP (Verenigde Senioren Partij).

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Koster+Schoenmode Galecop+Golf+120x90 Kapsalon+van+Doorn+voorpagina+200x60


%d bloggers liken dit: