Het grootste terras van Utrecht in Nieuwegein

Bij horeca- en watersportlocatie Down Under in Nieuwegein opent komende donderdag (4 juni) het grootste terras van de provincie Utrecht. Met een afmeting van meer dan voetbalveld is er de hele zomer genoeg ruimte voor terrasliefhebbers.

Op maandag 1 juni (2e Pinksterdag) mogen de terrassen vanaf 12.00 uur weer open. Met het mooie weer in het vooruitzicht komt dat goed uit voor iedereen. Maar waar kun je in de buurt het beste en op een veilige manier een drankje doen in de zon?

Bij Down Under, gevestigd aan de Laagravense plas op het driepunt tussen Utrecht, Houten en Nieuwegein, hebben ze de afgelopen weken hard gewerkt om vanaf maandag weer de eerste gasten te kunnen ontvangen.

Paul Gootjes, bedrijfsleider horeca, licht toe: “We hebben de afgelopen tijd niet stil gezeten. De hele locatie is opgeknapt en het team kijkt ontzettend uit naar de opening. Nu het strand en cablepark sinds kort weer geopend zijn en watersporters het water op kunnen, zijn we blij dat ook het restaurant haar deuren wederom mag openen. Voor de beachclub, gelegen direct aan het zandstrand is een groot terras gecreëerd van meer dan een voetbalveld groot. Meer dan genoeg ruimte voor iedereen om op anderhalve meter afstand te kunnen genieten van een drankje, een lekkere lunch of iets anders te eten en het zonnetje.”

Bij binnenkomst worden gasten ontvangen door een host die hen een aantal controlevragen stelt en wast iedereen verplicht zijn handen. Op het terras zijn een bar en een buitenkeuken geplaatst waar je eten en drinken kunt bestellen en dat alles met zicht op de Laagravense plas en de watersporters.

“In 2018 is het terras van Down Under door Misset Horeca uitgeroepen tot het beste terras van de provincie Utrecht. Nu willen we graag een locatie met het grootste terras zijn waar we zoveel mogelijk mensen in eigen land een leuke zonnige dag kunnen verzorgen. Uiteraard volgen we hierbij alle adviezen vanuit het RIVM op en nemen we de maatregelen in acht,” aldus Paul.

Het grootste terras van Utrecht is elke week van donderdag t/m zondag geopend. Er is een springkussen voor de kids en op vrijdag en zaterdag een live DJ die heerlijke achtergrondmuziek verzorgt. Reserveren voor een tafel op het terras is niet nodig.

Down Under is iedere dag van de week vanaf 10.00 uur geopend voor eten, drinken en activiteiten. Voor het restaurant en terras op de 1e verdieping is, vanwege het beperkte aantal plekken, reserveren wél noodzakelijk.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren