Het gemak van een zebra label op je waardevolle producten

Altijd leesbare stickers
Je staat er misschien niet altijd bij stil, maar in het dagelijks leven zijn veel producten, enveloppen en verpakkingsmaterialen voorzien van een of meerdere labels. Het gaat dan om waardevolle informatie die aangeeft wat er in het product verwerkt zit, of bepaalde eigenschappen van een product staat erop weergegeven. Omdat deze informatie voor langere tijd goed leesbaar moet zijn, moet het label van uitstekende kwaliteit zijn. Een onleesbaar geworden sticker brengt onzekerheid met zich mee en het product wordt niet meer vertrouwd. Dit is zeker het geval met voeding of medicijnen die met strenge voorzorgsmaatregelen behandeld worden. Het bestickeren van dit soort delicate goederen doe je veilig en met de grootste zorg met zebra labels.

Dymo verzendlabels
Een goed voorbeeld is de electronica-industrie waar verschillende elektronische componenten op een printplaat worden geplaatst. Zo’n elektrotechnisch bedrijf heeft vaak duizenden verschillende componenten op voorraad liggen. Elk component vertegenwoordigt een bepaalde elektronische waarde, terwijl een aantal van deze wonderen der techniek uiterlijk identiek aan elkaar zijn. De informatie op het label is daarom cruciaal en van het grootste belang. Is de informatie vervaagt, dan is bijna niet meer te achterhalen welke elektronische waarde het component heeft. Zulke bedrijven maken daarom dankbaar gebruik van zebra labels, zodat ze zeker weten dat de informatie op de uitstekend hechtende sticker niet onleesbaar wordt. Ook niet na tien jaar. Omdat het in dit geval over vele duizenden labels gaat is het aan te raden gebruik te maken van een Zebra labelprinter. Scheelt ontzettend veel werk. Voor het uiteindelijk verzenden van je goederen gebruik je de speciale dymo labels.

Zebra label printer
Ook bij de dymo labels geldt: handgeschreven stickers ogen een stuk minder professioneel en kosten je veel tijd. Met een speciale labelprinter ervaar je het gemak van snel en efficiënt werken en het levert je een klant op waarbij je een goede indruk achterlaat. En moet je postzegels plakken op je pakket, maar ben je bang dat ze niet goed zullen hechten? Plak dan eerst een dymo label en plak daar de postzegel op. Gegarandeerd dat ze er nooit meer afvallen.

Blijven plakken graag
Zoals gezegd is de hechting ook van belang. Een sticker kan qua oppervlakte de inkt misschien nog zo goed vasthouden, als de sticker na verloop van tijd van het product valt, heb je er nog niets aan. Zebra labels, en ook de dymo (adres) labels hechten zich met hun oersterke plakzijde op allerlei soorten enveloppen, verzendzakken en dozen. Heb je een label geplakt waar per ongeluk de verkeerde informatie opstaat? De sticker is niet meer te verwijderen. Eenvoudig plak je er een andere sticker overheen met de juiste informatie.

Maak voor jou activiteiten gebruik van de handige labels van Easypack. Je werkt er prettiger door en het scheelt je veel dubbel werk. Kies het formaat label dat je nodig hebt en koop daar de bijbehorende printer bij. De specialisten van Easypack adviseren je hier graag in.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk