Het Frysklab komt naar Nieuwegein

Ziet u op donderdag 23 april een opvallende knalgele bus in Nieuwegein? Dat moet het Frysklab zijn. Kijk op de website van de bibliotheek Nieuwegein voor een voorproefje. De bus staat op het Stadsplein van 13.00 uur tot 16.30 uur.

Deze bus vol creatieve materialen is er voor jong en oud. Maak op een ongedwongen manier kennis met de nieuwste technologieën zoals een lasercutter, Makey Makey, een 3D printer, 3D scanner en 3D pen. Het is een plek waar creatieve ideeën en concepten worden uitgewerkt tot concrete producten.

De tweede verdieping haalde het mobiele Frysklab naar Nieuwegein omdat deze bibliotheek het vergaren van kennis en het toepassen van deze kennis voor het ontwikkelen van nieuwe ideeën hoog in het vaandel heeft staan. Iedereen is donderdag 23 april welkom in het Frysklab om een kijkje te nemen en misschien wel zelf iets te maken.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren