Katern

Het coolste kinderfeestje van Midden-Nederland

De “Wavesurfer” is het coolste kinderfeestje van Midden-Nederland! Op deze indoor waterbaan bij Down Under in Nieuwegein kan je bodyboarden onder begeleiding van professionele bodyboarders.

De “Wavesurfer” is een unieke watersportattractie! Met een snelheid tussen de 30 en 70 kilometer per uur wordt er water tegen een schuin oplopende baan gespoten. Onder de professionele begeleiding van de instructeurs kan iedereen leren bodyboarden. De geoefende waaghalzen kunnen zelfs staand de golven trotseren en hun coolste trucs laten zien!

Down Under heeft de status ‘Kidsproof’ gekregen van kidsproof.nl. “Mijn doel met Kidsproof.nl is andere ouders sneller en makkelijker te laten vinden wat ze zoeken en ze ook nog eens te inspireren met nieuwe tips en adressen”, aldus Jakobien van Seventer, oprichter van kidsproof.nl/Utrecht. Durf jij het aan en wil je jouw kinderfeestje vieren bij Down Under? Dat kan!

Er is een speciaal arrangement voor een bodyboard-kinderfeestje: 1 uur bodyboarden (inclusief wetsuit) plus friet, een snack en ranja voor €15,00. Dit arrangement is te boeken vanaf zes kinderen. De enige voorwaarde waaraan alle deelnemers moeten voldoen is dat ze goed kunnen zwemmen en minimaal zwemdiploma A hebben.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk