Herstart Nieuwegein Quiz

Na twee jaar gedwongen uitstel wordt op donderdagavond 15 september dan toch de Nieuwegein Quiz georganiseerd. Aan deze inspirerende, leerzame, maar vooral hele leuke avond kan iedere (oud)Nieuwegeiner van 14 jaar en ouder meedoen. Kandidaten kunnen zich aanmelden via het aanmeldformulier op de website van de Nieuwegein Quiz. Hier vind je ook alle informatie over het evenement.

De Anna van Rijnzaal van het Anna van Rijncollege zal de entourage zijn voor de Nieuwegein Quiz. De deelnemers gaan als het ware terug in de schoolbanken om hun kennis over Nieuwegein te testen. Het maakt niet uit hoeveel iemand van de stad weet, er zijn vragen op allerlei niveaus en over allerlei onderwerpen. Want wie weet hoe het grootste park van Nieuwegein heet? En wat betekende Anna van Rijn voor Jutphaas?

Het eerste deel van de Nieuwegein Quiz wordt in duo’s gespeeld. Kandidaten wordt daarom gevraagd zich als tweetal aan te melden. Jongeren vanaf 14 jaar kunnen ook meedoen, mits hun spelpartner 18 jaar of ouder is. Tijdens de finale nemen de drie beste koppels het individueel tegen elkaar op. Na drie korte vragenrondes zal blijken wie de ‘Beste Nieuwegeinkenner’ is en de eerste ‘Nieuwegein Quiz Trofee’ mee naar huis mag nemen.

De Nieuwegein Quiz wordt georganiseerd door vrijwilligers, wiens roots in Nieuwegein liggen of die al een jarenlange binding met de stad hebben. Voorzitter René Hansen, tevens presentator van de Nieuwegein Quiz: “Na de teleurstelling van het gedwongen afblazen van de quiz in 2020 zijn we opgelucht dat die dit jaar eindelijk kan doorgaan. We vinden het fantastisch dat vrijwel alle kandidaten die zich destijds aanmeldden nu ook weer meedoen. En dat geldt ook voor onze sponsoren. We zijn daar heel blij mee.”

Deelname aan De Nieuwegein Quiz kost € 5,00 per duo. Mensen met een Nieuwegein Stadspas kunnen gratis meedoen.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk