Herman Zondag wint ‘City Fotowedstrijd’

‘In City valt altijd wat te beleven, en je hebt er veel mooie plekjes om te fotograferen’ dat was het thema van de fotowedstrijd die onlangs werd gehouden door de winkeliersvereniging van Winkelcentrum Cityplaza. De winnaar van deze fotowedstrijd is Herman Zondag geworden. Herman maakte de mooiste winterse foto in City en is een terechte winnaar! Kom meer te weten over Herman Zondag.

Fotografie als grote hobby
“Het maken van foto’s is mijn grote hobby. Ik ben 6 jaar geleden begonnen met fotograferen en ben inmiddels ook lid van de fotoclub FC de ontspanner. Het vastleggen van de natuur tijdens een natuurwandeling, de zonsopkomst maar ook nachtfotografie vind ik het mooiste om vast te leggen”. Ook City legt hij graag vast op de gevoelige plaat. “Theater DE KOM leent zich uitstekend voor mooie plaatjes, met name in het donker. Ook het Marktplein bezoek ik graag om te fotograferen, die leeft altijd, het is er altijd gezellig!”

De aantrekkingskracht van City
“Ik woon al 6 jaar met veel plezier in City en geniet vanaf mijn balkon het hele jaar door van de levendigheid en gezelligheid in de binnenstad. De mooie architectuur van de gebouwen, de diversiteit qua winkels, de levendigheid en gezelligheid dat trekt mij het meest aan in City. Het mooiste plekje van City is toch het marktplein met alle terrasjes, de fontein in de zomer en de mooie bloesem in bomen in de lente.”

Daarnaast vindt Herman het verplaatsen van de zaterdagmarkt naar het Stadsplein een grote vooruitgang! De combinatie horeca en markt zorgt voor veel gezelligheid. “Ik kijk al uit naar het voorjaar en de zomer, even iets lekkers halen op de Citymarkt en daarna een drankje op het terras!”

De winnende foto van Herman Zondag

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren