Herinrichting pleintje westkant Cityplaza

Het pleintje aan de westkant van Cityplaza, tussen de vishandel en de bloemist, wordt de komende weken opnieuw ingericht. De ruimte krijgt dezelfde inrichting als de nieuwe openbare ruimte in de binnenstad. Bezoekers van het centrum krijgen zo een voorproefje van de nieuwe binnenstad. De werkzaamheden starten maandag 4 oktober en duren tot ongeveer eind november.
De ruimte krijgt een natuurstenen bestrating. Ook worden de bomen vervangen door gladitia’s, de boomsoort die op het toekomstige Stadsplein komt. Verder komen er zitelementen, prullenbakken en lantaarnpalen die ook in de nieuwe binnenstad terug komen. Het pleintje zal Nieuwegeiners een goed idee geven van hun nieuwe binnenstad.De aannemer voert het bouwmateriaal voor deze werkzaamheden aan via het straatje tussen de trambaan en de ANWB winkel. Het is verboden hier (brom)fietsen te plaatsen. Het gebeurt echter geregeld dat hier toch (brom)fietsen staan. In verband met de werkzaamheden worden foutief geparkeerde (brom)fietsen vanaf 4 oktober uit dit straatje verwijderd.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren