Herfstfietstocht met pannenkoekenbrunch voor de ‘Fokkestegers’

Vier op zaterdag 14 oktober aanstaande het begin van de herfstvakantie met een heerlijke pannenkoekenbrunch van 11.00 uur tot 12.00 uur in Wijkhuis De Steeg in de wijk Fokkesteeg in Nieuwegein. Na de brunch zal een aantrekkelijke fietstocht plaatsvinden met de wijkbewoners.

Wijknetwerk Fokkesteeg en Wijkhuis De Steeg nodigen de buurtbewoners graag uit om mee te doen. Laat je verrassen door de koks van Wijkhuis De Steeg, zij verzorgen een pannenkoekenbrunch die geïnspireerd is op de herfst. Na de brunch krijgen de deelnemers een fietsroute van 15 kilometer mee, die je langs vele mooie Nieuwegeinse plekjes voert. Natuurlijk mag je ook zelf een route fietsen. Je krijgt voor onderweg nog wat lekkers mee.

Ontmoet buurtgenoten en fiets samen door de kleurrijke stad en zijn omgeving. Echt een activiteit voor jong en oud. Voor slechts € 5,- p/p ben je één van de deelnemers (Nieuwegein Stadspashouders krijgen 50% korting).

Meld je nu aan door een e-mailtje te sturen naar wijknetwerkfokkesteeg@gmail.com. Maak je gebruik van de Nieuwegein Stadspas, geef dit dan door bij je aanmelding.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk