Katern

Heren 1 van Recreatie Volleybal Nieuwegein (RVN) vijfde van Nederland

Zaterdag 8 september heeft het eerste herenteam van Recreatie Volleybal Nieuwegein (RVN) gestreden om het nationaal recreanten kampioenschap. De nummers één en twee van alle landelijke regio’s van vorig seizoen streden samen om de titel. In sporthal Olympus, Utrecht, werd de bepalende toernooi dag gehouden.

Na een volle dag strijden is de mooie vijfde plek bereikt. Vorig jaar was de zevende plek het resultaat. Nadat in de poulefase de derde plek het resultaat was, werd na de kruisfinale de vijfde plek definitief binnengehaald. Voor onze jonge vereniging een topprestatie. Het team gaat er vanuit uit dit goede resultaat mee te nemen in de competitie.

RVN is opgericht in 2011 en gestart met twee teams op het laatste niveau. Doel van de vereniging is om leden een leuke en sportieve volleybalbeleving te bieden, voor nu en in de toekomst.

De vereniging heeft komend seizoen twee teams in de hoge recreantencompetitie van Midden Nederland. Zowel het eerste dames- als het eerste herenteam nemen hieraan deel. Daarnaast gaat het net gepromoveerde tweede herenteam de strijd aan in de B-poule en zal het tweede damesteam op het derde niveau zijn klasse laten zien.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren