Hennep in woning t.w.v. 240.000 euro

Na een melding, op zondag 12 januari over een sterke henneplucht vermoedelijk afkomstig uit een woning in de wijk Batau-Zuid, troffen agenten na onderzoek ongeveer 60 kilo gedroogde henneptoppen aan. De geschatte straatwaarde bedraagt ongeveer 240.000,- euro.

Rond 19.25 uur ontving de politie informatie over een mogelijke hennepkwekerij in een woning. Agenten stelden daarop bij de betreffende woning een onderzoek in. Zij roken inderdaad een sterke hennepgeur afkomstig uit die woning . De agenten gingen met een machtiging van de hulpofficier van justitie de woning binnen. In een afgesloten kamer troffen de agenten tientallen rekken aan waarop henneptoppen lagen te drogen. Na een grove weging bleek het om ruim 60 kilo henneptoppen te gaan.

De in de woning aangetroffen verdachte, een 38-jarige man uit Huizen, werd gearresteerd en meegenomen naar het bureau en is daar ingesloten. Alle spullen ten behoeve van de drogerij zijn meegenomen en vernietigd. De hennep werd in beslag genomen om later, in opdracht van de officier van justitie, te worden vernietigd. Het onderzoek wordt voortgezet.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren