Henk Wilmans & de Rodeo Lasso Showband spelen op KOMopLIVE

Dit seizoen kunt u bij DE KOM iedere laatste zondagmiddag van de maand het weekendgevoel nog even rekken tijdens KOMopLIVE. Met een hapje en een drankje binnen handbereik geniet u in het theatercafé van lekkere livemuziek. Het eerste drankje krijgt u van ons! Entree bedraagt slechts € 5,00.

Tijdens de editie van KOMopLIVE op 30 oktober speelt de Henk Wilmans & de Rodeo Lasso Showband. De muziek van deze Nederlandstalige country- en Dutch Americanaband zit vol humor en spitsvondige teksten, maar is zeker geen grap. Henk brengt muziek die ontroert en je recht in het hart raakt, die je uit volle borst kunt meezingen en waarop je naar hartenlust kunt dansen. De Utrechts-Nieuwegeinse band staat bekend om de unieke Nederlandstalige versies van bekende countryhits, zoals ‘Jan-Jaap’ (Joline), ‘Bijlmerbajes Blues’ (Folsom Prison Blues) en ‘Pappadag’ (Nine to Five). Verwacht verder lekkere, opzwepende truckerssongs en nummers over de liefde, de haat, het leven en de dood.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren