Helpt u mee inbrekers op te sporen?

De politie is op zoek naar mensen die in de nacht van zaterdag 25 januari op zondag 26 januari op de Pallasburg een verdacht(e) perso(o)n(en) of opvallende situatie hebben gezien. Die avond en nacht is er in drie woningen geprobeerd in te breken. In twee gevallen is/zijn de inbreker(s) ook in de woning geweest.

Nader rechercheonderzoek heeft sporen opgeleverd die erop wijzen dat de inbreker(s) mogelijk ook betrokken zijn bij nog meer inbraken in Nieuwegein. De recherche wil deze perso(o)n(en) heel graag op het spoor komen en roept de hulp van bewoners en getuigen in.

Heeft u zaterdag 25 januari of zondagnacht 26 januari in de buurt van de Pallasburg een verdacht voertuig zien staan wat er normaal niet staat? Of viel uw oog op een persoon die zich vreemd gedroeg en niet in de buurt thuishoort? Belt u dan de politie. Al uw informatie is welkom via telefoonnummer 0900-8844 (lokaal tarief). Meldt u liever informatie anoniem? Bel dan 0800-7000.

De politie realiseert zich dat de inbraken enige tijd geleden zijn gebeurd, maar hoopt toch dat buurtbewoners of andere getuigen zaken herinneren die mogelijk het onderzoek verder kan helpen.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren