Help Robin-Food aan een tweede locatie

Omdat er zich steeds meer mensen bij Stichting Robin-Food melden voor een gratis drie-gangen menu is de stichting dringend op zoek naar een tweede locatie. Een locatie waar zij eenmaal per week hun gratis menu kunnen aanbieden aan mensen die het nodig hebben. Net zoals Robin-Food dat nu, elke dinsdag, in de wijk Galecop doet.

Samen met een team van vrijwilligers serveert de Stichting Robin-Food alle gasten een driegangenmenu. “We willen de doelgroep die we voor ogen hebben een normale maaltijd geven. Restaurantniveau wil ik het niet noemen, maar gewoon zoals vroeger: wat je at bij moeders thuis of bij oma. Een goede pot” aldus voorzitter Frans Kamps van Robin-Food.

Naast het gratis driegangenmenu doen wij Soep van de fiets. Een activiteit waar we gratis soep met een broodje serveren.

“Het zou heel mooi zijn als de locatie op donderdagavond beschikbaar is, hoewel een andere avond, met uitzondering van de dinsdag- en de zondagavond, ook welkom is. Wie heeft de gouden tip?“

Om eventuele drempelvrees weg te nemen: Robin-Food beschikt over voldoende vrijwilligers en financiële middelen. Ondanks het hebben van voldoende financiële middelen is het goed te benadrukken dat Robin-Food een non-profit organisatie is. Dus wanneer de locatie gratis ter beschikking kan worden gesteld…

Stuur voor meer informatie een e-mailtje naar info@robin-food.nl.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk