Help je collega’s én je carrière: word bhv’er

Een ongeluk zit natuurlijk altijd in een klein hoekje. Er hoeft maar één klein ding mis te gaan en er kan al een ongeluk ontstaan. Het is natuurlijk van groot belang dat er altijd voldoende bhv’ers aanwezig zijn. Bhv’er staat voor bedrijfshulpverlener. Een bhv’er weet precies wat er moet gebeuren bij een ongeluk, bij brand of bij een ontruiming. Het is natuurlijk geen slecht idee om zelf bhv’er te worden. Op deze manier kan jij je collega’s helpen indien er problemen zijn op de werkvloer. Het is natuurlijk ontzettend fijn wanneer jij iemand kan helpen als zich er een ongeluk voordoet! Als bhv’er ben jij in staat om te helpen.

Niet alleen werkt iedereen met een fijner gevoel wanneer er een bhv’er aanwezig is, maar het is ook goed voor je carrière om een bhv’er te worden. Een werkgever vindt het natuurlijk ook altijd prettig om een bhv’er extra te hebben. Je hebt hierdoor dus al snel een stapje voor op andere sollicitanten wanneer jij een bedrijfshulpverlener bent. Het is dus voor iedereen voordelig om een bhv’er te worden. Voordat je een bedrijfshulpverlener kan worden, zal je natuurlijk wel een cursus moeten volgen. Tijdens deze cursus leer jij perfect wat je moet doen in verschillende situaties. Steeds meer mensen besluiten om deze cursus af te leggen. Wanneer er brand ontstaat of er een ongeluk gebeurt, dan weet je als bhv’er precies wat er moet gebeuren. Dit is fijn voor je collega’s, maar ook voor jezelf is het prettig als je in een dergelijke situatie nog iets kunt betekenen.

Wil jij ook bhv’er worden?
Wil jij ook in staat zijn om te helpen indien er iets gebeurt op de werkvloer? Dan zal je natuurlijk wel een cursus moeten volgen. Bij een bedrijf zoals Edubookers kan jij je inschrijven voor een cursus. Hier worden veel verschillende cursussen aangeboden, waaronder de BHV Cursus bijvoorbeeld. Wanneer jij je op deze website inschrijft voor een cursus, dan kan jij er zeker van zijn dat je geen enorm bedrag kwijt bent. Er zijn maar weinig bedrijven die deze cursussen zo goedkoop aanbieden als Edubookers. Het kan erg verstandig zijn om een cursus te volgen bij dit bedrijf.

Bhv’er worden heeft veel voordelen. Zo is het beter voor je carrière, maar het is natuurlijk ook van groot belang dat er op de juiste manier gehandeld wordt bij een ongeluk. Wanneer jou iets overkomt op de werkvloer, wil je natuurlijk ook dat een collega je kan helpen. Het is belangrijk dat er echt iemand in staat is om te helpen op het moment dat er iets gebeurt. Je maakt dan ook een zeer goede beslissing als jij er voor kiest om een BHV cursus te nemen.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren