Helikoptervluchten boven Nieuwegein met PLUS van LOON

Aanstaande zaterdag 29 april is het zover, de helikopter rondvlucht boven Nieuwegein, aangeboden door Plus van Loon. Klanten van Plus van Loon op winkelcentrum Nedereind, konden de afgelopen tijd vliegensvlug korting sparen voor de rondvlucht. En nu zijn de tijden besproken, is de landingsplaats bekend en gaat het zaterdag eindelijk gebeuren.

Het pannenkoeken huis ‘De Roozeboom’ in IJsselstein (Noord IJsseldijk 89 te IJsselstein) heeft zich beschikbaar gesteld als locatie om op te stijgen en te landen.

Er wordt de klanten, namens Plus van Loon en de Roozenboom, een gratis kopje koffie of thee aangeboden. Tevens krijgen de klanten een bon om met 25% korting een pannenkoeken maaltijd te gebruiken. Deze bon wordt verstrekt na uw helikoptervlucht. De vluchten beginnen om 10.00 uur en duren tot ongeveer 17.00 uur.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren