Katern

Heerlijk op reis naar Duitsland

Duitsland is het buurland dat in de buurt ligt, maar een heel ander landschap biedt dan we in Nederland gewend zijn. Dat maakt het ook zo’n ideaal land om naar op vakantie te gaan. Zeker wanneer je even snel weg wilt en gek bent op de Duitse omgeving, het eten en de drank.

​Lekker kamperen in Duitsland
Niet alleen is Duitsland ideaal als vakantieland, het leent zich eveneens erg goed om te kamperen. Camping Duitsland is de ideale plek om van de Duitse natuur te genieten, van daaruit kan je heerlijke wandelingen maken en nog heel veel meer. Ondanks dat Duitsland zo dichtbij ligt, zijn er heel veel verschillen te ontdekken met Nederland. Een verblijf in bijvoorbeeld het Zwarte Woud kan erg imponerend zijn. Daar vind je een heerlijk rustige camping die prachtig in een vallei geplaatst is. Vanuit de camping kan je alle kanten op om de omgeving goed op je in te laten werken.

​Een lekker Duits drankje doen
Alleen al het eten is van een heel ander kaliber, waardoor je al snel dat heerlijke vakantiegevoel krijgt. Probeer alles een keer uit en vergeet daarbij tevens het heerlijke Duitse bier niet. Gezien ze vaak per halve liter schenken, kan je lekker even genieten van een glas Duits bier. Naast de bieren zijn de wijnen ook heerlijk, maar er is uiteraard nog veel meer lekkers om van te genieten.

​Bezoek Beieren en Oostenrijk in één
In het mooie gebied Beieren kan je volop genieten van de Beierse lekkernijen zoals de pretzels. Dat is in Duitsland een broodje met zout erop, heel anders dan de zoutige snack zoals we een pretzel in Nederland kennen. In Beieren is een gezellige camping van Vacanceselect in het bos te vinden. Een bijkomend voordeel is dat je hier ook nog eens in de buurt van Oostenrijk bent. Zo kan je zelfs een bezoekje brengen aan Oostenrijk en heb je twee landen in een vakantie bezocht.

​Voordelen van een camping in Duitsland
De campings in Duitsland van Vacanceselect zijn zo strategisch als mogelijk geplaatst zodat je van daaruit makkelijk alle kanten op kunt. Al kan je in de directe omgeving vaak ook van alles vinden dat de moeite waard is om rond te kijken. Op de camping zelf is er vaak eveneens allerlei vertier te vinden, zoals een zwembad. Mocht je daar nog aan toekomen dan. Hoe je het ook wend of keert, op een camping in Duitsland kan je je op en top vermaken.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk