Heavy Underground in de Partner

Zaterdag 11 november wordt, in cultuurcentrum de Partner aan de Nedereindseweg 401A, het evenement HEAVY II gehouden. Speciaal voor de liefhebber van het zwaardere werk is er voor de tweede editie een nieuwe line-up met vier bands uit de HEAVY underground.

Die avond zullen Changing Tides – Metalcore/Deathcore, Shoot The Messiah – Death/Thrash, Darkness within – Heavy yet melodic en Larrikino – Stoner/Desert/psychedelic rock optreden en spetteren op het podium. De avond begint om 20.30 uur en duurt tot 23.45 uur. Kaarten kosten € 10,-. Stadspashouders krijgen 50% korting en betalen voor een kaartje slechts € 5,-. Bestellen kan via deze website.

Changing Tides
Changing Tides is een 5-koppige metalband uit het zuiden van Nederland. De band haalt hun geluid en invloeden vooral uit het metalcore- en deathcore-genre. Door het combineren van stevige gitaarriffs, massieve breaks en mysterieuze (zang)orkesten krijgen ze het publiek steeds aan het dansen en meeschreeuwen.

Changing Tides

De band Changing Tides

Shoot The Messiah
Shoot The Messiah is een thrash/death metalband die begin 2015 werd opgericht. Bassist Michael Lubbersen voegde zich bij zanger/gitarist Leroy de Raad, leadgitarist Serge van der Haar en drummer Simon Hofman. Met het idee om brute muziek te maken. Sommige leden kenden elkaar al van hun vorige band: Morgellon. Het was duidelijk dat er verschillen waren in de smaak van metaal. Maar deze verschillen smolten al snel samen tot één brutale, gepassioneerde en gedifferentieerde constructie die Shoot The Messiah werd.

Begin 2016 begon Shoot The Messiah met hun muziek podia onveilig te maken. Gedurende de tijd dat de band optrad, kregen ze veel positieve feedback over de brute zang, de scheurende gitaren, de progressieve drums en het feit dat ze een ‘echte’ metalband waren.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk