Hé Nieuwegeiner, vier jij 50 jaar Nieuwegein mee?

Nieuwegein bestaat dit jaar 50 jaar. Om dit te vieren organiseert Stichting Eet Mee Feest maal 50! In het weekend van 17, 18 en 19 september zijn er op 50 adressen bij mensen thuis, ondernemingen of maatschappelijke organisaties feestelijke verrassingsetentjes waarbij je niet alleen andere plaatsgenoten kunt leren kennen maar natuurlijk ook met elkaar praat over Nieuwegein.

Jij kunt ook meedoen met Feest maal 50. Als een van die eetadressen, en iets lekker feestelijks koken voor een aantal gasten, of door als gast bij iemand aan te schuiven. Natuurlijk moet iedereen rekening houden met de coronamaatregelen van dat moment. Vind je een etentje thuis nog niet zo’n prettig idee? Dan is een gezellig video-etentje misschien iets voor jou!

Of het nou gaat om een video-etentje of om een etentje thuis: doe mee en wij zorgen voor een verrassende match. En als je wilt kun je je ook aanmelden en zelf mensen uitnodigen die je beter zou willen leren kennen.

Binnenkort meer op De Digitale Stad Nieuwegein ver hoe dit weekend vol feestelijke etentjes eruit zal zien en hoe je je kunt aanmelden. Wil jij op de hoogte gehouden worden? Stuur dan alvast een e-mailtje naar info@eetmee.nl met je naam en e-mailadres en de organisatie laat je weten wanneer je je kunt inschrijven.

Over Stichting Eet Mee
Eet Mee is een platform voor mensen die graag anderen ontmoeten, houden van een goed gesprek en het leuk vinden om samen te eten. Al ruim tien jaar brengt Eet Mee mensen samen aan de keukentafel voor een goed gesprek. Zo ontstonden er in de regio Utrecht al meer dan 10.000 matches. Tijdens de etentjes loop je een verrassende mix van mensen tegen het lijf. Stellen, alleengaanden, ouderen, gezinnen, mensen die hier geboren en getogen zijn, mensen met een vluchtelingachtergrond. De mix maakt het juist zo leuk.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren