Katern

HCC afdeling Utrecht houdt bijeenkomst

De afdeling Utrecht van de landelijke vereniging HCC (Hobby Computer Club) houdt maandag 27 december 2004 een demonstratie over het manipuleren van beeldmateriaal. Dat is de chique omschrijving van de geplande demonstratie over het fotobewerkingsprogramma PhotoshopElements door Will Hanselaar en Enver Tanriverdi.

Kerst, nieuwjaar en foto’s horen bij elkaar. De foto’s kunnen nog mooier worden door bijvoorbeeld ‘rode ogen’ te verwijderen, belichting te corrigeren, deelvergrotingen te maken en achtergronden te retoucheren. Foto’s archiveren is ook een onderdeel. Advies: breng uw fotoapparatuur mee, daar krijgt u geen spijt van.

De bijeenkomsten in Nieuwegein worden gehouden in ‘t Veerhuis aan de Nijemonde 4, dit is in Nieuwegein Zuid. Iedere vierde maandag van de maand houdt de afdeling Utrecht hier zijn bijeenkomst vanaf 19.30 uur. De lezing begint om 20.00 uur.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Adverteer op het lokale nieuws platform van Nieuwegein Galecop+Golf+120x90 Adverteren